osiedla-domkow
osiedle-oporow

Polityka prywatności

 

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako „RODO”, „ORODO”, „GDPR” lub „Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych”).

Szanując Państwa prywatność oraz w związku z powyższym rozporządzeniem, chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Państwa danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku. Poniżej zamieszczamy podstawowe informacje na ten temat.

O jakich danych mówimy?

Dane osobowe czyli te, które są zbierane w ramach korzystania przez Państwa z naszych usług, w tym stron internetowych, serwisów partnerskich i innych funkcjonalności udostępnianych przez AZ BUDOWNICTWO INWESTYCJE Spółka z o. o. SKA oraz naszych Zaufanych Partnerów (wymienionych poniżej), a także dane które wykorzystywane są do procesu realizacji zawartych umów.

Dlaczego chcemy przetwarzać Twoje dane?

Ponieważ zależy Nam na:

  • dopasowaniu konkretnej  oferty mieszkaniowej i przekazywania informacji handlowej najbliższej Państwa preferencjom
  • zapewnieniu większego bezpieczeństwa przechowywanych i przetwarzanych danych
  • przesyłaniu reklamy dopasowanych do Państwa potrzeb i zainteresowań,
  • przesyłaniu komunikatów marketingowych z najświeższymi (tzn. najatrakcyjniejszymi) ofertami, w szczególności dla produktów, o które pytali Państwo wcześniej.
  • dokonywaniu pomiarów i analiz, które pozwalają nam udoskonalać nasze produkty i sprawiać, że będą maksymalnie odpowiadać Państwa potrzebom.

Kto może przetwarzać Państwa dane?

 

Administratorem Danych Osobowych (dalej Administratorem) jest AZ BUDOWNICTWO INWESTYCJE Spółka z o. o. SKA Państwa dane osobowe są przetwarzane przez administratora:

  • w celu podjęcia działań przed zawarciem umowy oraz w celu realizacji umowy,
  • na podstawie zgody – wyłącznie w celu wskazanym, w treści poniżej udzielonej przez Pana/Panią zgody.

Jakie długo będziemy przetwarzać i przechowywać Państwa dane?

Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania umowy, oraz po zakończeniu trwania umowy w celu wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze, na czas zgodny z obowiązującymi przepisami prawa, a w przypadku sprzedaży i marketingu bezpośredniego do czasu cofnięcia przez Państwa zgody.

 

Jakie posiadają Państwo prawa w stosunku do swoich danych?

Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych , oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody – w dowolnym momencie. Posiadają Państwo prawo do wniesienia skargi do GIODO/RODO.

 

Gdzie mogę wyrazić lub cofnąć zgodę na przetwarzanie ?

 

W przypadku każdego kontaktu z Państwa strony (e-mail, telefon, wizyta w biurze sprzedaży, wizyta na targach nieruchomości lub dniach otwartych czy też w przypadku zapytania z zewnętrznych portali nieruchomości) będziemy prosić Państwa o wyrażenie zgód. Będzie się to odbywać za pomocą wysyłanych, osobnych wiadomości mailowych.

W każdym momencie możesz zrezygnować z udzielonej wcześniej zgody. Możesz to zrobić poprzez kliknięcie „Wypisz się” w przesłanym przez nas komunikacie marketingowym lub pisząc prośbę bezpośrednio na adres kontakt@azbudownictwo.com

 

Menu